Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 5 d’abril del 2022

1r: XERRADA SOBRE L'AUDICIÓ

 A 1r tenim 5 companys i companyes que porten implants coclears o audiòfons. 

Elles i ells, juntament amb la Fina (la logopeda del CREDA que treballa amb aquests infants cada dia), ens han explicat com és l'aparell auditiu per dins i per fora, els diferents motius pels quals de vegades no escoltem bé (taps, mocs, aigua, otitis o pèrdua auditiva) i les possibles solucions (anar a l'otorrino, mai introduïr res a l'oïda i diferents aparells). 

També han portat una maqueta de l'aparell auditiu amb un implant de veritat per veure com s'agafa al cap, i dues nines que porten els mateixos aparells que ells i elles.

Finalment ens han fet un simulacre d'audiometria, que és una de les proves que els hi fan a les revisions per controlar el grau d'audició.


En una altra sessió, la Carla i la Míriam, que són les mestres especialistes en audició i llenguatge que treballen amb ells i elles a l'aula, ens van explicar què és la Llengua de Signes, com es "parla" amb les mans i dits, els gests i l'expressió facial i com "s'escolta" amb els ulls. 

Ens van ensenyar els dies de la setmana, els mesos, els colors, alguns animals i fins i tot un parell de cançons... Què difícil! Per acabar vam "escriure" el nostre nom.

  

Si voleu veure un tastet del què hem fet cliqueu a cada grup:

1rA                1rB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada